Barnedåb med benspænd

Barnedåb

Det er faktisk mere eller mindre et mirakel, at der overhovedet blev en barnedåb i dag. Først og fremmest fordi det var en meget hektisk morgen i min søsters og hendes kærestes lille lejlighed, hvor Peder og jeg har tilbragt weekenden op til dagens barnedåb. Vi taler løbne strømpebukser. Hår, der ikke ville sidde som det skulle. Gylp og savl på den blå sløjfe, der skulle fuldende dåbsbarnets outfit. Følelsen af fuckfuckfuck, og frygten for at komme for sent. Det kunne ellers være kønt – barnedåb uden barn, uden forældre og med kun 50% af fadderne. Jeg tror bare at der er en uskreven regel om, at alt skal gå galt på sådan en morgen.

Englene sang utvivlsomt, da det rent faktisk lykkedes alle at være i kirken i tide. Endnu mere da min søde nevø kom igennem dåbsritualet helt uden at græde. Det gik alt sammen skide godt, og dagen så ud til at forløbe efter planen derfra – lige indtil det viste sig at der var sket et datomixup i forhold til middagen, og der på en halv time skulle improviseres en hel ny cateringløsning. Man kunne forvente at hele selskabet ville have været døde af stress, men det blev taget overraskende roligt. “Så ta’r vi da bare hul på hvidvinen, imens vi venter på maden!”, sagde én eller anden, og så var der ligesom ikke grund til mere drama på den front. Ok cool tacklet, synes jeg!

Festen endte selvsagt en del anderledes, end det var planlagt til – men mad blev der skaffet, og med vin og gode mennesker gik det hele alligevel op i en højere enhed.

Malthe

Tryk her for at følge bloggen via Bloglovin', og her for at følge med på Facebook.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *