Decemberplaner

Billede 01-12-2015 10.55.24

 

Endelig blev det første december – hold nu kæft, hvor har jeg glædet mig! Efteråret har været enormt nedslidende, så en måned dedikeret til kærlighed, lys og hygge falder på et tørt sted. Det bedste af det hele er, at måneden kan startes med masser af tid derhjemme, idet jeg i dag, i morgen og torsdag skal skrive en 6-siders synopsis, som udgør grundlaget i min eksamen i faget Kulturelle Strategier i Oplevelsesøkonomien. Min studiegruppe har arbejdet med en case fra Lokalbibliotekerne i Aarhus, og fredag når synopsen er afleveret, skal vi præsentere vores løsning til 4-5 konsulenter (gisp!) og de andre studerende på vores årgang. Efterfølgende er der en uge til at læse op til et mundtligt, teoretisk funderet forsvar af projektet, som så udgør eksamen. Man kan altså sige at mit liv indtil midten af december ligger relativt fast; heldigvis på en måde, hvor jeg har en masse timer i nattøj i udsigt.

Ud over at være en flittig studerende, så vil jeg i december måned:

  • Starte med at træne igen. Det er sgu rigtigt nok. De sidste 1½ måned har Fitness World grinet af mig og de næsten 500 kr (!!!), jeg har smidt i skraldespanden ved ikke at bruge mit medlemsskab hele november. Det er så åndssvagt at nedprioritere behovet for at røre mig som det første, så snart jeg får travlt. I virkeligheden er det jo det, jeg får allermest energi og overskud af. Det er ikke fordi jeg tænker, at jeg i eksamensperioden skal træne hver dag, men hvis jeg kan komme afsted bare to gange i ugen, ud over den yogatime jeg selv underviser i Århus Crossfit ugentligt, så er jeg mere end tilfreds.
  • Bruge mit personalemedlemsskab i Århus Crossfit. Jeg kan jo for helvede ikke blive ved med at sige ‘ih, åh, jeg gad godt’, og ikke give det et skud. Jeg stoppede med crossfit fordi jeg fik en skulderskade, men min skulder har altså ikke gjort ondt i 6 måneder nu. Jeg skal nok starte virkelig langsomt ud, men hvis jeg bare kan bruge mit medlemsskab to-tre gange de næste 30 dage, så er det rigeligt i forhold til at dyppe tæerne igen.
  • Lave (og spise!) alle mulige julelækkerier. Dadelkugler med peanuts, dadelkugler med havregryn, dadelkugler overtrukket med chokolade, dadelkugler med brunkagekrydderi, you name it. Jeg vil også virkelig gerne lave chokoladebrud med nødder, og måske endda give mig i kast med hjemmelavet marcipan.
  • Flette en papirjulestjerne (I ved, den her slags) uden at få et raserianfald. Ham dér tossen jeg bor sammen med, siger han ikke tror på at jeg er tålmodig nok til at lave julepynt. Jeg indrømmer gerne, at jeg føler mig truffet. Min tålmodighed rækker nogenlunde til at lave kræmmerhuse, det er dét niveau vi er på. Det er utvivlsomt sundt for mig at udvikle både tålmodighedsmusklen og mine krea-skills.
  • Gå all-in på LCHF. Jeg har egentlig spist low carb måske 70% af tiden, siden jeg flyttede hjemmefra, og haft flere længere perioder med LCHF-kost. Jeg trives skide godt med det, og elsker at have et benspænd til at sørge for, at det ikke bare er det samme, der kommer på spisebordet hver dag. Efter et efterår med fokus på masser af fedt og få kulhydrater, var den her weekend fyldt med tarteletter, rugbrød og kage, og jeg kan virkelig mærke, at min krop ikke digger det.

Hvilke vilde ambitioner har du for din december måned?

Tryk her for at følge bloggen via Bloglovin', og her for at følge med på Facebook.

Én kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *