En doven dag (og en anbefaling!)

I morges var den slags morgen, hvor jeg seriøst måtte slæbe mig selv ud af sengen. Den der slags morgen, hvor man er 100% overbevist om at når man rejser sig fra dynens varme, så dør man på stedet. Trætheden har siddet i kroppen hele dagen. Arbejdet i studiegruppen kørte på halvt blus. Jeg har ikke fået gjort rent som jeg skulle. Mit køkkenbord er fyldt med opvask, der bare skal sættes ned i opvaskemaskinen, men som jeg slet, slet ikke tage mig sammen til at flytte på. Jeg har ikke fået læst. Det allermest produktive jeg har lavet hele dagen er helt ærligt at få flyttet bloggen over på mit eget domæne, og det har ærligt alt bare været én massiv overspringshandling – heldigvis en hyggelig en.

Ikke engang aftensmad kunne jeg hidse mig op til at lave i dag. Det er endda på trods af at jeg egentlig synes, at madlavning er afstressende og dejligt. I dag var det bare too much work! Heldigvis var min kæreste klar på at lægge turen forbi Ren & Stærk i Mejlgade. Det er nok et af mine absolutte yndlingssteder, simpelthen fordi de laver takeout med indbygget god samvittighed – uden simple kulhydrater eller mærkelige E-numre. Jeg fik den flotte, farverige ret Cajun Kylling, og Peder fik en oksekødswrap som mest af alt mindede om en optimeret kebabrulle. Og så en avocadokage til at runde af med, som mest af alt smagte af chokolademousse. Det er sgu da nice. Jeg er vild med at bo i en by som er fyldt med lækre alternativer til den pizza, vi ellers godt kunne være faldet i nede på Vesterbro Torv. Når man lige så hurtigt og til samme pris kan få et helt væld af grøntsager med spicy kylling, så frister pizzaen jo slet ikke – win!

Billede 03-11-2015 18.52.25

Tryk her for at følge bloggen via Bloglovin', og her for at følge med på Facebook.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *