Lidt om eksamen og en virkelig(!) dejlig dag

 • Det gik over al forventning til min mundtlige eksamen i går, og jeg er flyvende over at den første eksamen på kandidaten får lov at være en sejr. Jeg var egentlig sikker på at jeg havde gjort mig selv godt og grundigt til grin med nogle akavede jokes og en overfladisk analyse, men endte i stedet med at få ros for både min analyse og min afslappede facon. Det var så nice!victory-gif
 • Det var meningen læsegruppen og jeg skulle have siddet sammen i dag, men i lyset af strabadserne omkring den mundtlige eksamen, gav vi hinanden en fridag. Jeg kunne derfor blive liggende i min seng indtil klokken ti i dag, og jeg tabte min iPhone ned i hovedet på mig selv én gang.
 • Da jeg stod op fik jeg indviet min julegave fra mit arbejde – en Nespresso-maskine! Jeg er den eneste herhjemme der drikker kaffe, så det er ret praktisk bare at kunne lave én velsmagende kop. Jeg har egentlig en gammeldags kaffemaskine, men jeg er elendig til at dosere til halve og kvarte kander, og ender altid med noget udrikkeligt stads som skal suppleres med dobbelt så meget fløde for at kunne udholdes. Altså: Hurra for kapselkaffe! Hvis der er nogen, der ved, hvor jeg kan købe nogle billige nogen til bæstet, så sig endelig til!
 • På trods af en langsom start har i dag været virkelig effektiv. Der var mange entries på min to-doliste i dag, og hver og én er blevet krydset af – og uden sur pligtfølelse omkring nogen af dem, for helt ærligt så er det jo ikke så slemt at rydde op i sit tøjskab, når bare man kan høre julemusik imens.
 • Ud over en masse hausfrau-stuff, har jeg fået købt de sidste julegaver, og fået pakket dem ind- endda mestendels i selskab med min skønne veninde C. Jeg elsker virkelig at give gaver, så jeg glæder mig til at se om modtagerne også bliver glade. (:

 

 

Tryk her for at følge bloggen via Bloglovin', og her for at følge med på Facebook.

2 kommentarer

 1. CharlotteF

  Tillykke med eksamen er vel overstået 🙂
  Som meget erfaren nespresso madame vil jeg sige de absolut bedste kopikapsler er fra Lidl (de har vist også vundet en pris). Man kan købe sig fattig i udrikkeligt kopigøgl. Føtex har ét kopimærke som er so-so, mens deres andet er dårligt. Mener det er mocca club mærket der er drikkeligt.

  • Katrine

   Tusind tak Charlotte (: I særdeleshed for dit kafferåd! <3 Det falder dælme på et tørt sted, for kopikapselmarkedet er dælme en jungle. Jeg skal bestemt en tur i Lidl i nærmeste fremtid.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *