Farvel, planteskam!

altan

Som jeg skrev den anden dag, så har jeg i et stykke tid skammet mig lidt over mine altanplanter. Heldigvis bor jeg sammen med en snarrådig herre, som kom med en mega fed idé – vi gemmer sgu da bare de døde planter imellem en masse fyrretoppe, og så smider vi en lyskæde i. Bum. Helt lavpraktisk er det egentlig bare en masse fyrretoppe, som er stukket ned i altankassejorden. De grimme planter er nu endelig ude af syne, og i stedet prydes vores altan nu af en noget mere behagelig udsigt, som sender tankerne imod julemusik og vinterhygge.

Jeg er klar til at det bliver december, og jeg kan mærke at jeg i år kommer til at være hende, der liiiiige skal tage mig selv i nakken, for ikke at være typen der både laver en grim guirlande og sætter nisser op overalt. Det hænger måske også sammen med at det er første jul, hvor jeg rent faktisk bor i en ægte toværelses, hvor der er en stue, man kan gå amok med julepynt i. Tidligere har jeg boet to år på Skjoldhøjkollegiet i en lille skotøjsæske for mig selv, og så et lille års tid sammen med min søde kusine i en to-værelses, hvor det eneste fællesareal var køkkenet. Der var ikke særlig meget plads til julefjol i nogen af mine tidligere hjem. Derfor står det i skarp kontrast, når Peder og jeg nu snakker om at hente et lille juletræ hjem. Jeg glæder mig som et lille barn!

Tryk her for at følge bloggen via Bloglovin', og her for at følge med på Facebook.

Én kommentar

  1. […] Og hvor glad jeg var, da vi endelig fik gjort kål på de døde altankasseplanter ved hjælp af en meget julet omgang lyskædeindviklede fyrretoppe? Alt var fryd og gammen, og vi var glade og uvidende, da vi vendte den lille blå bil  – […]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *