Julehilsen fra passagersædet

Det her indlæg er skrevet fra passagersædet i den lille bil. Min kæreste er chauffør, og vi har en af mine bedste veninder gennem forever med. Selvsagt skal vi hjem til jul. Det tager mindst to timer -Bilen er fyldt op med bunkevis af gaver og tasker – ærligt talt forstår jeg slet ikke, at der overhovedet er plads til Charlotte omme på bagsædet. I julestemningens (og roadtrippets!) navn skråler vi med på de sidste tyve års julekalenderhits til et punkt hvor lykkefølelsen er så intens, at jeg får en klump i halsen. Jeg glæder mig helt åndssvagt til at fejre jul med min mor, lillebror, kæreste og min søsters og hendes lille nye familie. Til at lave julemad – og spise den! – og til en masse kvalitetstid med søde folk, jeg holder af. For det er det, det handler om, det der jul – noget der først er gået op for mig, efter jeg er blevet voksen, og som jeg er uendeligt glad for endelig at have fattet.

Jeg håber din jul bliver fyldt med kærlighed.

Tryk her for at følge bloggen via Bloglovin', og her for at følge med på Facebook.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *