Læsesalen: Den studerendes kontor

arbejdsdag

Jeg kan officielt ikke administrere at skrive opgave mere. På en god dag er jeg ellers enormt produktiv skriftligt. Så snart jeg ved, hvad jeg skal skrive om, flyder det skide godt, og jeg kan snildt slå fem-seks gennemarbejdede sider ihjel på en 8-timers arbejdsdag uden at svede. Det kræver bare jeg sætter mig ned og gør det. Og det har jeg ikke formået i denne omgang, hvorfor de seks siders synopsis jeg skal aflevere er blevet produceret i snegletempo. De sidste to dage har været fyldt med overspringshandlinger, og i dag har jeg altså været nødt til at tage på læsesal, for at tage mig sammen og få skrevet det sidste.

Århus Universitet vrimler med læsepladser – både den stille slags, og den slags der mere henvender sig til typen, der godt kan lide lidt hyggelig baggrundsstøj. Selv er jeg fan af læsesalene i Nobelparken, hvor jeg altid synes det er til at få en plads, hvis man bare dukker op før 10. Jeg er normalt enormt dårlig til at bruge tilbuddet om læsesale, men der er noget særligt omkring følelsen af at man “sætter sig på kontor”. Det føles helt forkert at sidde på Facebook i et miljø som emmer af seriøsitet og arbejdsomhed, så det bliver meget nemmere for mig at holde fokus på det jeg skal lave. Og så sker det. Bum: De sidste tre sider bliver slået ihjel på tre timer. Det er så her, jeg tænker at jeg for søren skulle være taget herop noget før, men jajada. Det er jo et’ å gøje, som man siger der hvor jeg kommer fra.

Sidste punktum er nu sat, og litteraturlisten er formateret, og nu sidder jeg altså bare med tredje låge af Mads og Monopolets julepodcast og fryder mig over, hvor meget bedre programmet er blevet siden 2004. Resten af dagen byder på opfyldelse af den demokratiske pligt, en time som chill yogaunderviser og så ellers en aften med korrekturlæsning, færdiggørelse af bilag og en date med en printer.

 

Tryk her for at følge bloggen via Bloglovin', og her for at følge med på Facebook.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *