Livet ifølge Snapchat #1

Det er med ret stor tro på min egen antagelse, når jeg går ud fra at jeg langt fra er den eneste som er heftig forbruger af Snapchat (…eller det troede jeg, at jeg var, indtil jeg så min søsters score!). Det vil bestemt heller ikke undre mig hvis aktiviteten på den højtelskede app ikke stiger voldsomt i eksamensperioden – det gør den i hvert fald hos mig!

De sidste par dage har jeg som sagt siddet med noget 48-timers forberedelse til en mundtlig eksamen. Det er gået lidt sløvt med at få hul på bylden, og få lavet det jeg skal. Fx bevidner denne række snaps (featuring fjollet pandehår og fin ny rullekrave – Bilkas det bedste!) fra i går tydeligt hvordan jeg stod op og tog på læsesal klokken 9 en højhellig søndag, men med stigende desperation måtte indrømme at mit motivationsniveau var lig 0. Af samme årsag endte det med at jeg mere eller mindre endte med at surfe videoer på youtube i fem timer. Så deet.
Billede 13-12-2015 09.56.33

Billede 13-12-2015 09.57.23

Billede 13-12-2015 11.22.24

Billede 13-12-2015 13.31.17

Jeg kan i øvrigt berolige med at min såkaldte “tagmigsammenmuskel” efterfølgende er kommet i bedring, og jeg faktisk har været max effektiv i dag, med mere eller mindre non-stop intensivt arbejde fra 8 til 17. Oplægget er i hvert fald færdigt, og klart til at blive øvet igennem et par gange mere i morgen formiddag, inden dommedag klokken 10! Jeg glæder mig virkelig til bare at få det ud af verden, så jeg kommer et skridt tættere på at sætte flueben ved 7. semester.

Tryk her for at følge bloggen via Bloglovin', og her for at følge med på Facebook.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *