Om at have let til tårer

Damen græder

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg 100% er den grådlabile type. Jeg græder når jeg er glad, når jeg er ked af det, når jeg er vred, når jeg er frustreret, når jeg er skuffet. Jeg græder når jeg læser, jeg græder når jeg ser film, jeg græder når jeg hører musik. Stort set alle små og store begivenheder eller følelser er en anledning til en god tudetur. Jeg har grædt under karaktergivning i både folkeskolen, gymnasiet og på universitetet (heldigvis flest glædestårer!). Jeg har sågar ved flere lejligheder tudet i Bilka. Den er sgu god nok. Jeg skal hilse og sige, at det kan være skyld i at ekspedienten ser noget.. beklemt ud. Hvis det er længe siden, jeg har grædt, kan jeg finde på helt overlagt at opsøge det, bare for at få renset ud, du ved.

Listen over ting med tåregaranti inkluderer:

 • Videoer, hvor en storebror eller storesøster møder mindre babysøskende for første gang. Oh my gawd. Det er jo ikke til at stå for!
 • De der reklamer med dansebjørne, hvor speakeren siger: “Han så sin mor blive slidt ihjel – nu er det hans tur”. Av, av, av. Jeg er ikke engang den store dyreelsker, men jeg kan slet ikke rumme de reklamer.
 • Billedet med politimanden og den lille flygtningepige.
 • Stort set alle afsnit Grey’s Anatomy. Enhver Grey’s-kender ved, at et rigtig godt afsnit er lige dele stor fornøjelse og følelsen af maven der trækker sig sammen i følelsesmæssig tortur. Jeg hulkegræd(!) over denne sæsons mid-season finale.
 • “Hver Anden Weekend” af formidable Bo Evers, Ellie Gouldings cover af “How Long Will I Love You” og James Blunts “Goodbye My Lover” – og nej, jeg skammer mig ikke over den sidste!
 • Film såsom Titanic, About Time, The Time Traveler’ss Wife, The Notebook, Pearl Harbour og Forrest Gump (til en grad hvor selv temaet fra soundtracket giver mig en klump i halsen, fordi det minder mig om filmen!). Det her er et udsnit af de absolut værste – sandheden er, at der i virkeligheden er utrolig få film der ikke kan få mig til at græde.
 • Når en fysisk udfordrende yogatime rundes af med en lang, blid afspænding.
 • Søde sedler fra min kæreste (men lad være med at sige det til ham, for han driller sådan!)

Hvad får dine øjne til at løbe i vand?

Tryk her for at følge bloggen via Bloglovin', og her for at følge med på Facebook.

6 kommentarer

 1. Tanja

  Jeg kan SÅ meget relatere! Og selvom det kan være dødpinligt når man sidder og tuder til Extreme Makeover Home Edition, så kan det også være sindssygt befriende bare at lade tårerne trille ☺️

 2. Winnie

  Altså jeg elsker bare din måde og skrive på Katrine. Og du ka altså få mig til at grine OG græde på samme tid ….

 3. Luise

  Det må lægge til familien – jeg kan sætte mig til at græde over der ikke er mere karrysalat til min sildemad

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *