Om at slå sin stempelkande ihjel

Billede 29-10-2015 17.30.00

Som ovenstående billede bevidner, skete der noget forfærdeligt i dag. Jeg slog min stempelkande ihjel. Med de bare næver, vel at mærke. Kaffen havde trukket længe nok. Ivrig efter endelig at få min elskede kop kaffe med fløde, skubbede jeg filteret ned, imens jeg talte med min veninde. Det sad lidt fast – det gør det tit, for stempelkanden er gammel og fra Tiger og dermed også en billig dame. Jeg skubbede lidt hårdere – og så skete katastrofen. Kanden blødte kaffe ud over hele køkkenbordet. Ud over gulvet.

Needless to say gik der det gode af et kvarter på at fjerne kaffegrums fra de hvide køkkenlåger.

Vi prøver igen i morgen – med kaffemaskinen, vel at mærke.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *