Om familiehygge og puslespil

imageDet hedder vel næsten puslespil fordi det skal gå langsomt. Det skal være noget man pusler med, så at sige. Jeg fatter ikke at folk gider. Tusind brikker der næsten passer med 998 af de andre, og det gælder om at finde den ene den er tiltænkt til at passe sammen med. Øv, det er kedeligt, og det kan få de små hår til at rejse sig i nakken på mig af utålmodighed. Personligt er det der med puslespil altså ikke noget jeg har meget til overs for, men der er noget helt ganske særligt hyggeligt over det når min kæreste og min lillesøster kan bruge samlet set en time af vores aften på at fumle med et.

Det har været helt fantastisk at være i Sønderjylland over weekenden. Jeg trængte virkelig til at komme hjem og være sammen med dem alle sammen. Det blev til ovenstående puslespilssession, en masse hygge omkring min tre uger gamle nevø (som endelig har fået navnet Malthe) og i øvrigt en masse solidt familienærvær. Vi lavede fx en uro til Malthe i strøgne perleplader, som vi bandt sammen med sytråd, holdt fødselsdagsbrunch for min bonuslillesøster Mathilde, drak det første glas glögg i Tønder gågades juleby og fik kigget en masse i butikker. I denne her weekend har jeg flere gange grinet helt ned i maven, og jeg har oplevet den ro, det giver, at sidde med et sovende spædbarn i armene. Det er sgu over gennemsnittet.

Tryk her for at følge bloggen via Bloglovin', og her for at følge med på Facebook.

4 kommentarer

  • Katrine

   Aarh, undskyld jeg sover i timen Michelle! 🙂 Min far og hans kæreste er gør-det-selv-typerne, så jeg vil simpelthen skyde på at det er en plade, de har haft liggende, og som de så har skåret til så det passer til formålet. 🙂 Hvis man ikke lige har udstyret (eller en træplade) liggende, kan man købe og få skåret til billigt i de fleste byggemarkeder. 🙂

 1. Michelle

  Hejsa. Faldt lige over den plade som de ligger puslespillet op på – er den hjemmelavet? Eller er det en man kan købe sig til, i forskellige mål? 🙂

  Mvh Michelle

  • Katrine

   Hej Michelle! You’re not gonna believe it, men det er faktisk et campingbord! Jeg ved egentlig ikke, hvem der har fundet på det, men det er jo genialt at det kan pakkes væk igen når puslespilsflippet er passeret (; Jeg kunne forestille mig at det bare er et helt klassisk billigt ét af slagsen – og så vidt jeg ved fås campingborde i mange størrelser.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *