Postkort fra opgaveland

Billede 11-01-2016 20.10.55

Den sidste uge har været crazy. Ikke på den måde at der er sket noget livsændrende. Heller ikke noget der er bare en lille bitte smule spændende. Jeg har ikke været til et stort gallaevent, rendt ind i Nikolaj Lie Kaas på strøget eller indset at jeg vil være med i cirkus. Derimod har jeg tilbragt de sidste syv dage i skiftevis yogabukser eller onesie, med en fedtet knold højt på hovedet og en betydelig mængde junkfood. Oh yes: Eksamensperioden har for alvor fået sit greb i mig.

Det er den sidste slutspurt i denne omgang. I studiegruppen har vi skrevet råteksten til en 60-siders grupperapport over julen, som vi den seneste uge har arbejdet med at færdiggøre og finpudse. Det er første gang jeg nogensinde skriver så stor en opgave i en gruppe, og jeg må indrømme at det er en del hårdere, end at skrive individuelle eksamensopgaver. Ikke dårligere på nogen måde – men meget anderledes. Mindre ensomt, mere grundigt. Med flere mennesker inde over, er alt op til diskussion, og der er konstant flere sæt kritiske øjne på det, man er ved at skrive. Det gør utvivlsomt outputtet meget bedre end en individuel eksamen. Det meget mere koncentrerede arbejde betyder også, at når vi har arbejdet intensivt otte timer, så kan jeg holde fri resten af dagen med god samvittighed. Sådan plejer det sgu ikke at være, men det er jo dejligt nok.

Over 50 timer er det blevet til, og selvom det er nogle virkelig skønne damer, jeg arbejder sammen med, så må den opgave meget gerne snart være færdig. Min hjerne er seriøst blevet til grød af at gennemtrævle de samme sætninger igen og igen de sidste mange dage. Derfor er jeg enormt lettet over her til aften at kunne sidde under min dyne med et udskrevet eksemplar af opgaven. Det er bare liiiiiiige de sidste par småting, der skal fikses i morgen, og så kan vi holde ferie helt indtil kandidatens andet semester starter. Det er i og for sig ret heldigt, at opgaven snart er færdig, for jeg har ikke flere rene yogabukser tilbage.

 

Tryk her for at følge bloggen via Bloglovin', og her for at følge med på Facebook.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *